عصر توریسم: جشنواره سلامت غذا، 25 تیر با رویكرد ارتقای سطح سلامت غذا برگزار می گردد و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز بعنوان یكی از حامیان معنوی در برگزاری این جشنواره مشاركت دارد.
به گزارش عصر توریسم به نقل از مهر، با استناد به «سند ملی تغذیه و امنیت غذایی» انتشار یافته از طرف دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، امروزه كشور ما با انواع مشكلات تغذیه ای مواجه می باشد. تغییر شیوه زندگی و الگوی مصرف غذا، رژیم غذایی ناسالم افراد و همین طور آمار رو به افزایش تهیه غذای روزانه افراد از فست فودها و عدم توجه به استفاده از محصولات سالم غذایی، زمینه ساز شیوع بیش از پیش بیماری های غیرواگیر مانند سكته های قلبی و مغزی، افزایش فشارخون، دیابت، چاقی و انواع سرطان ها شده كه ضمن كاهش طول عمر افراد جامعه، هزینه های درمانی سنگینی را به كشور تحمیل نموده است. بدین سبب در راه نیل به جامعه پویا و سالم، بهبود سیستم سلامت و كیفیت غذا در محصولات صنایع غذایی و مراكز خدمات غذایی از یك سو و ارتقای سواد تغذیه ای شهروندان از سویی دیگر، همچون اقدامات اساسی خواهد بود. پس «جشنواره سلامت غذا» با رویكرد «ارتقای سطح سلامت غذا» با چشم انداز «دستیابی به جامعه سالم و پویا بوسیله بهبود سیستم سلامت صنایع غذایی با نگرش استفاده از محصولات غذایی سلامت» در امتداد «تغییر الگوی تغذیه و ارتقای سطح آگاهی، نگرش و فرهنگ تغذیه سالم در جامعه» و با هدف «شناسایی برندهای پیشرو در تحقیق، توسعه و ارتقای سلامت محصولات غذایی و معرفی جدیدترین محصولات سلامت غذایی»، ۲۵ تیر ماه سال ۹۸ با حضور مسئولان بخش سلامت كشور انجام می شود. بهبود سیستم سلامت غذا، جز با ایجاد زنجیره سلامت غذایی؛ متشكل از صنایع كشاورزی تولیدكننده مواد اولیه، صنایع غذایی، رستوران ها و مراكز خدمات غذایی متعهد به سلامت و در نهایت مصرف كنندگان (شهروندان و سازمان های های دریافت كننده خدمات غذایی) امكان پذیر نخواهد بود و واحدهای مذكور نقش سازنده ای در پیشبرد اهداف طرح سلامت غذا، خواهند داشت

منبع: