عصر توریسم: شاهرود – مدیركل ارتباطات و فناوری استان سمنان اظهار داشت: پروژه آنتن دهی موبایل در جنگل ابر كه به دلیل عدم توجیه اقتصادی منتفی شده بود دوباره پیگیری و در آینده نزدیك رفع می گردد.
مسعود میر رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینكه مبحث پوشش آنتن دهی تلفن همراه در جنگل ابر شاهرود از دو بُعد گردشگری و مدیریت بحران حائز اهمیت می باشد، اظهار داشت: به علت هزینه بر بودن تامین زیرساخت های لازم همچون برق و عدم امكان استفاده انرژی خورشیدی به علت ابری بودن منطقه، امكان پوشش آنتن تلفن همراه در این جنگل فراهم نبود اما شركت ارتباطات همراه اول آنرا عهده دار شده است.
وی ضمن بیان اینكه اگر اتفاقی در منطقه رخ دهد به علت عدم پوشش كامل تلفن همراه نمی توان امدادرسانی به موقع و مناسب را در جنگل ابر داشت، افزود: برای تولید زیرساخت اولیه مشكل تامین برق وجود داشت و از طرفی هم هیچ كدام از دستگاه های اجرایی زیر بار تامین آن نمی رفتند در نتیجه با دستور معاون عمرانی استانداری سمنان مقرر شد تامین اعتبار برق توسط دستگاه توزیع برق و میراث فرهنگی در نزدیك ترین نقطه ممكن در جنگل انجام و سایت تلفن همراه هم توسط یك شركت نصب شود.
توزیع برق و میراث فرهنگی عهده دار تامین زیرساخت های لازم
مدیركل ارتباطات و فناوری استان سمنان بابیان اینكه پیرامون آنتن دهی جنگل ابر شاهرود سه جلسه فشرده برگزارشده است، اظهار داشت: با قیمت فعلی دلار، باید گفت یك میلیارد و ۸۰۰میلیون تومان برآورد هزینه تامین برق سایت تلفن همراه در جنگل ابر است كه یك شركت برای آن هزینه خواهد نمود.
میر رضایی در ادامه خاطرنشان كرد: از جانب دیگر اگر قیمت دلار را ۸۵۰۰ تومان در نظر بگیریم به شرط ثبات، به احتمال زیاد شركت توزیع برق با مشاركت میراث فرهنگی بتوانند رقم ۸۵۰ میلیون تومان را برای تامین زیرساخت برق در نظر بگیرند.
وی درباره دیگر زیرساخت های تلفن همراه شاهرود هم افزود: اوایل اردیبهشت ماه ۹۷ هم تجهیزات لازم برای عرضه خدمات ۳جی و ۴جی با هزینه بالغ بر یك میلیارد تومان در آبشار مجن نصب گردید و همینطور توانستیم خدمات رومینگ را هم دریافت نماییم، كه در آن طرح توجیه اقتصادی به لحاظ گردشگری توسط شركت مربوطه پذیرفته شد.
مناطق پر بازدید به وای فای مجانی مجهز می شوند
مدیركل ارتباطات و فناوری استان سمنان در پاسخ به این پرسش كه برای نصب وای فای در نقاط مزیت دار گردشگری استان چه اقدامی صورت گرفته است، اظهار داشت: طی جلسه دو هفته پیش با مدیركل میراث فرهنگی قرار شد ضمن مشاركت شركت مخابرات و دو شركت خصوصی اینترنت، مناطق گردشگری پربازدید را به تجهیزات پایدار اینترنت مجانی مجهز نماییم.
میر رضایی بابیان اینكه این طرح نوروز ۹۶ در ۲۲ نقطه استان سمنان به صورت پایلوت كلید خورد، خاطرنشان كرد: میراث فرهنگی نتوانست هزینه سهم خودش را تقبل كند بنابراین از این طرح استقبال چندانی نشان نداد و تنها توانستیم این طرح را در هشت نقطه به صورت پایدار نگه داری نماییم.
وی در پاسخ به این پرسش كه وضعیت وای فای در راه آهن و فرودگاه های استان چگونه است، افزود: اینترنت مجانی با یك گیگ ترافیك در روز برای تمامی ایستگاه های راه آهن استان سمنان وجود دارد و در فرودگاه شاهرود هم توسط شركت مخابرات راه اندازی شده ولی در فرودگاه سمنان به علت بحث بهره برداری و افتتاح اقدامی صورت نگرفته است.