عصر توریسم: برمبنای اطلاعات ارائه شده توسط «سازمان جهانی گردشگری»، در امتداد كنترل شیوع ویروس كرونا بیش از 200 كشور و ناحیه در سراسر جهان محدودیت های مسافرتی وضع كردند كه این محدودیت ها، صنعت گردشگری و سفر را به یكی از بزرگ ترین حوزه های خسارت دیده ناشی از بحران ویروس كرونا تبدیل نموده است.
به گزارش عصر توریسم به نقل از ایسنا و به نقل از سی ان بی سی، طبق گزارش «سازمان جهانی گردشگری»، محدودیت های مسافرتی در سراسر جهان با افزایش شمار مبتلایان به ویروس «کووید-۱۹»، افزایش یافته است.
طبق این گزارش، ۶۵ کشور و ناحیه بطور کامل و یا قسمتی از پروازهایشان را به تعلیق درآورده اند. ۹۷ مقصد نیز بطور کامل و یا قسمتی از مرزهایشان را به روی مسافران بسته اند. ۳۹ کشور و ناحیه، مرزها را به روی گروه مشخصی از مسافران بسته اند و ۱۶ مقصد نیز سایر اقدامات پیشگیرانه برای مسافران که ضرورت قرنطینه شدن مسافران را شامل می شود، در دستور کار قرار داده اند.
از نتایج این محدودیت های مسافرتی به کاهش شمار پروازهای تجاری نیز می توان اشاره نمود.
طبق آمار انتشار یافته توسط «فلایت تریدر۲۴» که وبسایتی جهت بررسی پروازهای سراسر جهان است، میانگین تعداد پروازهای تجاری در هر روز، از ۱۰۰ هزار پرواز در فاصله بین ژانویه و فوریه به حدود ۷۸۵۰۰ پرواز در ماه مارس و ۲۹۴۰۰ پرواز در ماه آوریل کاهش پیدا کرده است.
چنین کاهشی خسارات مالی چشم گیر را برای خطوط هوایی به دنبال داشته است، بدین سبب مقامات بعضی از کشورها کمک هایی برای نجات این خطوط هوایی ارائه دادند، برای مثال، وزارت دارایی ایالات متحده با خطوط هوایی «امریکن»، «دلتا» و «یونایتد» قراردادی در خصوص کمک چند میلیاردی دولت به امضا رساند. همچین دولت فرانسه و هلند از کمک ۱۱ میلیارد یورویی به «ایر فرانس-کی ال ام» خبر دادند. دولت سنگاپور نیز از کمک مالی ۱۳.۴۲ میلیارد دلاری به خطوط هوایی سنگاپور آگاهی داد.
با توجه آمار ارائه شده از طرف «انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی»، پیش بینی می شود سود خطوط هوایی در مجموع تا ۳۱۴ میلیارد دلار با خسارت مواجه شود.
درکنار خطوط هوایی، هتل ها نیز به سبب کاهش مسافران با خسارت رو به رو شده اند.
آمار درآمد هتل ها در سراسر جهان در ماه مارس با کاهش روبه رو شده است. خیلی از هتل های زنجیره ای نیز از خاتمه همکاری با برخی از کارکنان و کاهش حقوق خبر دادند.
برمبنای اطلاعات ارائه شده از طرف «شورای جهانی سفر و گردشگری»، صنعت گردشگری حدود ۱۰.۳ درصد از تولیدات ناخالص داخلی جهانی و یک چهارم شغل های جدید سراسر جهان در پنج سال اخیر را به خود مختص کرده است.
همین طور تخمین زده می شود توقف ناگهانی مسافرت در جهان که به سبب شیوع ویروس «کرونا» رخ داد، از بین رفتن بیش از ۱۰۰ میلیون شغل امسال را به دنبال داشت باشد که در این صورت این مسئله به کاهش ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد دلاری در تولیدات ناخالص سفر و گردشگری سال ۲۰۲۰ خواهد شد.

منبع:

دسته‌ها: توریسم