به گزارش عصر توریسم بخش عمده ای از افرادی كه سال جاری در كشور تایلند برای سفر به عربستان سعودی و ادای فریضه حج ثبت نام كرده بودند به علت شیوع كرونا انصراف دادند.
به گزارش عصر توریسم به نقل از ایسنا به نقل لز شبکه خبری پی بی اس تایلند، وزارت امور ادیان تایلند که مسئول برگزاری سفر حج مسلمانان این کشور است اعلام نمود از مجموع هشت هزار نفری که سال جاری برای عزیمت به این سفر ثبت نام کرده بودند، ۵۷۰۰ نفر به علت انتشار کرونا تصمیم گرفتند سفر خویش را به سال بعد موکول کنند و ۱۰۰۰ نفر دیگر هم به صورت کامل سفر خویش را منتفی کرده اند.
بر این اساس، تنها ۱۳۰۰ نفر آمادگی خویش را برای اعزام و برگزاری مناسک حج اعلام نموده اند که در صورت برگزاری حج سال جاری، این ۱۶۰۰ نفر باید قوانین و مقررات بهداشتی اعلام شده از جانب دولت تایلند را رعایت نمایند.
پیشتر کشورهای اندونزی و هند که هر ساله بیشترین تعداد زائرین را به مراسم حج اعزام می کنند به صورت رسمی از حضور نداشتن در حج ۲۰۲۰ اطلاع داده بودند. این در شرایطی است که عربستان سعودی بعنوان متولی برگزاری حج هنوز موضع خویش را درباره برگزار شدن و یا نشدن این مراسم مذهبی در سایه بحران جهانی شیوع کرونا اعلام نکرده است.
دستهها: توریسم