به گزارش عصر توریسم مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان اظهار داشت: بهره برداری از حدود 30 پروژه جهش تولید بخش گردشگری استان افزون بر هزار فرصت شغلی مستقیم ایجاد خواهدنمود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان، احمد تجری گفت: برای راه اندازی و بهره برداری از این طرح ها بیش از ۱۰ هزار میلیاردریال از طرف بخش خصوصی هزینه گردید.
وی بیان کرد: این طرح ها شامل هتل، مجتمع گردشگری و بوم گردی است که در صورت تخصیص بموقع اعتبارات، بخش عمده آنها تا یک سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان همین طور اظهار داشت: در هفته دولت امسال ۲۴ پروژه در بخش های مختلف این اداره کل با بیش از ۵۷۳ میلیاردریال اعتبار در هشت شهرستان استان افتتاح شده و یا عملیات عمرانی آن شروع گردید.
تجری افزود: با بهره برداری از این پروژه های قابل افتتاح ۷۵۳ تخت به ظرفیت پذیرایی استان افزوده شد که این تعداد افزایش در قالب ۱۱۵ اتاق و ۵۶۸ تخت است.
وی اظهار داشت که با شروع به کار این طرح ها ۱۷۰ فرصت شغلی مستقیم به وجود آمد.
پروژه های جهش تولید گردشگری گلستان هزار فرصت شغلی به وجود می آورد
