بازدید بالاتر از 640 هزار نفر از جاذبه های گردشگری لرستان

عصر توریسم: لرستان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان از بازدید 640 هزار و 403 نفر از جاذبه های تاریخی، فرهنگی و توریستی استان در تعطیلات نوروز آگاهی داد.
عطا حسن پور امروز دهم فروردین ماه، درجمع خبرنگاران بیان کرد: این تعداد توریست از ۲۳ اسفند ماه تا انتهای روز نهم فروردین ماه جاری از این جاذبه ها در استان بازدید کرده اند.
او نحوه محاسبه ورودی تعداد مسافرین نوروزی به استان را برمبنای فروش بلیط و پارکینگ خودرو ها دانست و اضافه کرد: صدور بلیط ورودی به مجموعه تاریخی فلک الافلاک به طور تمام الکترونیکی انجام شده که با این اقدام آمار ورودی بازدیدکنندگان به طور لحظه ای به مرکز ارسال می گردد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان اشاره کرد: صدور بلیط برخلاف سال های گذشته به طور الکترونیک است و به طور دستی قبضی صادر نمی شود و بدین سبب آمار روزانه بر طبق قبوض صادره الکترونیکی و کارت های بانکی که بازدیدکننده به ازای هر نفر پرداخت می کنند، استخراج می شود.
حسن پور افزود: همین طور در مدت یاد شده ۱۶۷ هزار و یکصد نفر در اقامتگاه های استان اسکان یافتند که از این تعداد ۴۲ هزار و یکصد و ۱۱ نفر در اقامتگاه های رسمی حضور داشته که ۱۲ هزار و ۶۷۸ نفر از آنها در هتل ها و بالاتر از ۵۳۰۰ نفر در اقامتگاه های بوم گردی استان اسکان یافته اند.
وی اظهار داشت: همین طور ۱۲۲ هزار و ۸۵ نفر در اقامتگاه های غیررسمی و دو هزار و ۹۰۴ نفر در اقامتگاه های اضطراری حضور داشته اند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان با اشاره به اینکه در مدت یاد شده و با هدف ارائه خدمات بهتر به مسافران نوروزی و گردشگران در استان، ۶۱۷ مورد بازدید نظارتی از مراکز اقامتی، مراکز پذیرایی و دفاتر خدمات مسافرتی انجام شد، تصریح کرد: از مجموع بازدید های نظارتی، ۳۱ مورد تشویق و ۴۴ مورد تذکر داده شده که در نهایت به ۱۲ مورد رفع نقص و یک مورد تعلیق خدمات منجر گردیده است.

منبع: